tekst-Taichi2

Ten Chi Nin     Healing the Self      Defending the Self      Knowing the Self

Chris Knibbe is docent in Oosterse Krijgskunsten, Taijiquan en Yoga en is Shiatsu therapeut en Pranic Healer. Samen met zijn partner Michelle Tarenskeen is hij eigenaar van Yoga Next door in Landsmeer: www.yoganextdoor.nl
Net terug van hun verblijf in India waar zij de lerarenopleiding Ten Chi Nin Taijiquan hebben gegeven, zullen zij hun kennis over het lichaam, de geest en de levensenergie delen met de cursisten in de Cursus Tai Chi Chuan, de  Shiatsu Massage en  Martial Arts bij Sadhaka.

Chris Knibbe, geboren in Amsterdam, startte met zijn training in de Oosterse Gevechtskunsten toen hij 6 jaar oud was. Met meer dan 35 jaar aan kennis en ervaring behaalde Chris meerdere graden in onder andere Ninjutsu, Taijiquan, Taekwondo, judo, Nunchaku-do en Pencak-Silat. Hij trainde onder verschillende meesters in zowel Nederland als in Japan.
Chris studeerde af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en behaalde tevens zijn certificaat als beroeps-shiatsu therapeut aan de Zen-Shiatsu opleiding, yogadocent aan Yoga Gita in India,  en als personal trainer aan de LAPT opleiding. Met zijn verzamelde kennis zette Chris een nieuw systeem op, genaamd Ten Chi Nin. Vanuit dit concept worden verschillende lessen en trainingen aangeboden; Tai Chi Chuan, Zelfverdediging, Yoga en Healing.
Momenteel is hij werkzaam  als yogadocent, personal trainer, Shiatsu therapeut en docent Taijiquan en Ninjutsu vanuit zijn eigen yogaruimte.

Michelle is docent in Hatha Yoga, Acro- en Kinderyoga, Pranic Healing, Dans & Beweging. Zij assisteert Chris tijdens de cursussen met lesgeven en geeft behandelingen.
 
Tijdens hun verblijf bij Sadhaka van 15 juli t/m 5 augustus 2017 is het ook mogelijk om een Shiatsu, Pranic Healing of combi behandeling ter plekke te boeken.


 

Een cursist  vertelt over Chris en Michelle

Chris straalt veel rust uit, waardoor de groep ook rustig wordt. Ik vind het mooi dat je de kennis die je hebt heel gemakkelijk op de groep overbrengt. Het is een duidelijke taal en het is op deze manier goed te volgen. Daarnaast heb je veel ervaring in de Oosterse bewegingsvormen en hier ook veel kennis over, waardoor ik graag naar je luister.
Michelle is erg bekwaam als docent en voelt zich echt betrokken bij de groep. Zo heb ik het ervaren. Je wilde al je kennis en je ervaringen op ons overbrengen en ons ervan mee laten genieten. Je houding is mooi en professioneel. Hier is veel oefening aan vooraf gegaan. Heaven- Leigh