De cursus Tibetaanse Tantra massage bij Sadhaka in Frankrijk wordt gegeven door Johan Raaimakers en Tanja Schepers.
Het jaarlijkse Kennismakingsweekend Tantra Yoga in Nederland verzorgen zij samen met Sadhaka docenten Wim Molinello en Patricia Benjamins.

Johan en Tanja kennen elkaar al jaren, en verzorgen in Nederland met veel succes Tibetaanse Tantra massage cursusweekenden. Zij hebben beide hun eigen praktijk voor Tantrische massages, en geven samen duo massages waarin zij elkaar perfect aanvullen en daardoor goed op elkaar zijn ingespeeld.


Johan Raaimakers

tekst-johan-masseurl

Tantrisch masseur in de Tibetaanse Boeddhistische stroming Kum Nye.

Sinds 2010 volg ik diverse intensieve massage opleidingen die hebben geleid tot de kennis en ervaring van nu.  Mijn voornaamste opleiding is de opleiding tot Tantra masseur bij Tantra Lotus in Breda. Dit is een Tibetaans Boeddhistische opleiding uit de Kum Nye traditie, waar veel aandacht is voor praktijk(massage), theorie (Dharma), yoga en meditatie (Vipassana en Tenang). Ik heb de diepgaande werking ervaren die een massage heeft op het lichamelijk, emotioneel en geestelijk welzijn. Massage technieken als Sveda-, Vedische en Prana Flow, en de integratie van duo yogatechnieken en meditatieve technieken in een behandeling geven een stabiele basis voor het geven van Tantristische sessies. Ik heb een ruime ervaring opgedaan in het geven van massages en coaching en hoewel alle mensen, wensen en lichamen anders zijn is mijn intentie altijd hetzelfde: het brengen van balans.
Nog steeds volg ik opleidingen en verdiep me in Oosterse en Tibetaanse tradities en visies.             
Ik assisteer bij de Rasayana Tantra Academie in Rotterdam en volg daar ook diverse scholingen van nationale en internationale docenten in diverse Tantra disciplines. Verder ben ik ook actief buiten Nederland en Europa,  als gast Body-worker op diverse evenementen en bij diverse cursussen en opleidingen waarin ik nauw samenwerk met een collega uit München.

Voor meer info over Johan en zijn Atma Massage praktijk, kijk op: www.Tantra-atma.nl

Tanja Schepers

tekst-tantja-schepers

Tantrisch masseur en Body-worker

Voor mij is het lichaam een geweldig instrument om in balans te komen, door beweging en aanraking op allerlei manieren. Via mijn lichaam ervaar ik de ander en de wereld en het is zo fijn als dat zonder blokkades en ongeconditioneerd mag. Mijn werk en leven bestaat voor een groot deel uit lichaamsgerichte activiteiten in verbinding, Ik heb vanaf 2008 een 3-jarige opleiding gedaan tot Taoïstisch en Holistisch Body-worker via Life Projects. Het werkveld van een Body-worker ligt bij aandacht en aanraking die samen ruimte geven om pijn en blokkades op te heffen waardoor je levensenergie weer vrij kan gaan stromen.
Andere opleidingen waren vooral gericht op het jezelf leren kennen via het lichaam; patronen en overtuigingen herkennen en jezelf toestaan zacht te worden en je hart te openen.

Mijn kennis, ervaring en opleidingen zijn o.a:
- Reiki
- Dimensioneel Leven Academy via Life Projects in België
- Jaartrainingen bij het Lifeforce Fitness Instituut te Amersfoort
- De zes aanrakingen massage bij Jaana Siltasalmi
- Levenslust en relatiegroepen bij ELEA
- Tao van de vrouw bij Kathleen Zwakhoven in België
- Verschillende vrouwengroepen
- Tantrische massages en Body-work

 

Kijk oor meer info over Tanja en har Tantra Massage praktijk op: www.touch2move.info