tekst-ernestine1

Sjamanistisch soundhealer, coach en trainer


Voel jij dat er een kracht in je zit die naar buiten wil, maar durf je deze geen ruimte te geven? Ik help jou hoe jezelf in elke situatie tot diepe ontspanning kunt komen zodat je veilig voelt en helemaal tot bloei komt!
Allerlei informatiebronnen; sjamanisme, stemwerk, klankwerk, tantra, yoga, tai-chi, dans, energiewerk en de natuur hebben mij meer dan 10 jaar lang kennis en ervaring gegeven over dit onderwerp.
Toen ik eenmaal ervaren had dat via beweging de creatieve stroom van klanken vanzelf op komt en naar buiten wil, leerde ik mezelf bevrijden en mijn plek in te nemen. Dit doe ik met mijn eigen stem en met inheemse instrumenten. Dit staat los van muzikaliteit, want die is veel meer gekaderd. Ik houd van vrije ruimte waarin alles goed is, zoals het is. Deze vrijheid om jouw impulsen te volgen geef ik jou mee tijdens mijn healingen.

Met veel enthousiasme werk ik nu ook met groepen, omdat ik het prachtig vind om te zien wat voor een diepe verbinding en afstemming er onderling ontstaat als we met klank werken. Door een veilige situatie te creëren met een warme bedding, draag ik er graag aan bij dat ieder zich opent voor zichzelf en voor de ander. Hierdoor is communicatie op zielsniveau mogelijk en komt een krachtige creatieve levensstroom vrij van vreugde en liefde.

Wil jij je vrijer voelen (in het jezelf uiten)? In de mei vakantie combineer ik mijn cursus met de yoga van Wim tijdens Yoga, mindfulness en klankbevrijding. Tijdens de zomervakantie gaan we een laag dieper in de klankbevrijding en is yoga geen onderdeel van Mindfulness en klankbevrijding.

Wat cursisten zeggen over Ernestine

Ernestine werkt op een integere manier. Het voelt alsof alles mag zijn zoals het is. Heleen

Ernestine geeft je haar volle aandacht en voelt precies aan wat nodig is. Een ervaring die je niet wilt missen! Robine

tekst-ernestine-portret tekst-ernestine5

Op www.viaklank.nl vind je meer informatie over Ernestine en haar activiteiten. Op deze site publiceert zij  blogs over aanverwante onderwerpen en bied ze de gratis online cursus aan “Bewust creëren”.  Via deze cursus deelt zij de hoogtepunten van wat ze de afgelopen jaren geleerd heeft met jou.