TerugCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTe-mail sturenvCal/iCal
Datums:
13.08 - 20.08.2017
Prijs vanaf:
€ 555,- bijna vol!
Locatie:
Le Moulin
Adres:
Moulin d'Orsenne, 36190 Orsenne, Frankrijk
Contactpersoon:
Patricia Benjamins,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webpagina:
http://www.sadhaka.nl
Telefoon:
++33 (0)980762430

tekst-detox7

Ben je klaar voor een schone start van jouw lichaam en geest, het begin van een levenslange transformatie?
Wil je je jonger voelen, er jonger uitzien, meer energie hebben, en leren hoe je op een echt gezonde manier kunt leven?
Wil je plezier ervaren aan het feit dat je op een krachtige manier je lichaam reinigt?

Als je met ‘JA!’ hebt geantwoord op bovenstaande vragen dan is de Detox en Yoga retraite de juiste keuze voor jou.

Terwijl jij op vakantie bent is je lichaam dat nooit, het is altijd alert. Een detox is dan een geweldige manier om een pauze te geven aan je spijsvertering zodat je lichaam zich kan focussen op het zuiveren, herstellen en revitaliseren. Zodat jij weer vanuit balans het leven optimaal kan vormgeven.

De Detox & Yoga retraite combineert vegetarisch eten, sappen, voedingswijze en begeleiding met yoga & meditatie om je te helpen naar ultieme gezondheid. De focus ligt op het detoxen van lichaam en geest waardoor er als vanzelf blokkades vrijkomen. In de loop van de week ga je steeds meer stralen, want je voelt je steeds helderder worden van geest en schoon van binnen.

tekst-detox-gretta1 tekst-detox-gretta2

Wat kun je verwachten?

Je volgt een aparte menukaart bij Sadhaka, met lichte vegetarische maaltijden, gezonde groenten- en vruchtensappen en pro-biotische dranken die je lichaam helpen ontgiften.

In het ochtendprogramma neem je deel aan de yogalessen van Wim. Detox en yoga is de perfecte combinatie. Ten eerste omdat je mind zowel bij detoxen als bij yoga helderder wordt. Als je yoga beoefent activeer je tevens het interne detox-proces dat ervoor zorgt dat afvalstoffen vrijkomen: zowel fysiek als emotioneel, met name in het bekkengebied worden veel emoties opgeslagen.

Tijdens het middagprogramma geeft Mike uitleg over wat detoxen is, hoe het spijsverteringsstelsel werkt, hoe je de lever en galblaas grondig kunt reinigen en wat belangrijk is om een optimale gezondheid te berei-ken. Elke dag leer en onderga je een nieuwe krachtige detoxstrategie, zoals:
•    Een krachtige detoxflush met vitamine B3 in combinatie een bezoek aan de sauna
•    De Ayurvedische detoxtechniek oil-pulling
•    Stoelgang bevorderende smoothies met zaden en zelfgeplukte kruiden
•    De invloed van probiotica op je gezondheid en hoe je probiotische dranken maakt met waterkefir en kombucha.  
•    De kracht van water en zout, we gebruiken hiervoor water uit de natuurlijke bron op het terrein en het beste zout dat 84 mineralen en spoorelementen bevat.
•    En meer.....

We bouwen op naar een grondige levergal reiniging (volgens een bewezen effectief detoxmethode). Het is een complete reset voor lichaam en geest waarbij je stap voor stap je lichaam ontdoet van zware metalen en andere gifstoffen.

Het kwijtraken van afvalstoffen geeft weer ruimte voor vernieuwende energie in je lichaam en leven. Je zal meer in contact komen met je eigen lichaam en hiernaar leren luisteren. Vanzelfsprekend wordt er tijdens de lessen begeleiding geboden voor dat wat er in je los wil komen. We creëren een veilige bedding en ruimte voor elkaar om in te delen en helen.

De week wordt naast het ontgiften gevuld met een variatie aan lichte detoxyoga- en ademhalingsoefeningen en voedingswijze lessen over hoe verder te gaan na de detox.
Je dagen zullen gevuld zijn met een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning. De omgeving zal je voeden met haar zuivere lucht, haar zonnestralen, haar natuurlijke zwemmeer, met genoeg vrije tijd om wandelingen door de natuur te maken, een bezoek aan de omliggende dorpjes en/of vrijblijvend deel te nemen aan het wisselende avondprogramma.
Zonder twijfel zal dit een complete en onvergetelijk retraite ervaring zijn waarna jij je pad met een schoon lichaam, heldere geest en open hart kan vervolgen.

‘’Voor een zuiver lichaam, heldere geest en een leven vol energie en vitaliteit.’’

Lees hier meer over wat detox is.

 tekst-detox10 tekst-detox4

Enkele reacties van deelnemers die de cursus hebben gevolgd

Hier was ik echt aan toe! Wat een eye-openers. Vorig jaar eens een detox gedaan maar deze aanpak bevalt veel beter. Zoveel geleerd en de maaltijden zijn ook heerlijk. Ik ga zeker door op de ingeslagen weg. Bedankt voor jullie steun en input zodat het zo soepel kon verlopen. Karin

Wat een fantastische detox week, ik ben superblij dat ik met mijn man heb meegedaan, veel bijgeleerd op een weekje tijd en we gaan zeker gezond blijven eten. Fadime

Ik ben ontzettend blij met deze detox. Het heeft me vooral mentaal stabieler gemaakt doordat ik minder schommelingen had in mijn bloedsuikerspiegel. Het voelt ook fijn om het in een groep te beleven en samen te delen. Vooral de spirit in mijn hoofd is onbetaalbaar. Ilse

Mijn vrienden krijgen allemaal te horen dat jullie Detox een absolute aanrader is. Volgens hen straal ik. I am a believer vanaf nu. Hild

Ik kijk terug op een zeer geslaagde week. Detox-strategieën waren top en goed uitvoerbaar. Jullie support heb ik als heel prettig ervaren. Ook de verbinding met beZinning vond ik waardevol: goede aandacht (rust en reinheid) voor lijf en geest. Saloua

Voor wie?

Een detox week is geschikt wanneer je een redelijke gezondheid hebt en behoefte hebt aan de volgende stap, een flinke opschoning en een reset.
Het dieet is niet geschikt wanneer je:
- aan het herstellen bent van of nog in een ziekteproces zit,
- op advies van de arts medicijnen gebruikt,
- wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft,
- wanneer je een eetstoornis zoals anorexia of boulimia hebt,
- 18 jaar of jonger bent.

Mocht je twijfelen of deze cursus geschikt voor je is, neem dan eerst contact op met je (natuurkundige)arts.
 

tekst-detox6

Dagindeling

08.45 - 09.15 uur zonnegroet (stilte tot 10.00 uur)
10.00 - 12.30 uur Cursus Yoga (6 ochtenden), lees meer...
14.30 - 17.30 uur Cursus detox (5 middagen)
21.00 - 22.00 uur avondactiviteit

tekst-detox9 tekst-detox8

Docenten team

De cursus wordt je aangeboden door Mike Verest (voedingsdeskundige, health coach en auteur van OERvoeding) en Gretta Martina (NLP Master, transformatie-coach en yoga & meditatiedocent).
Mike biedt ter plaatse op reservering holistische voedingsconsults aan voor zij die naast het reguliere programma 1 op 1 nog meer de diepte in willen gaan.
Ga naar de website van Leef Bewust: www.leefbewust.nu of naar www.facebook.com/gezondenbewust voor gratis voedingsadvies en updates.
Voor meer inhoudelijke informatie over de cursus kun je Mike Verest direct mailen: mike@leefbewust.nu

Het Yoga onderdeel wordt verzorgd door Sadhaka yogadocent Wim Molinello.

tekst-detox-gretta3

Prijzen

6 persoons kamer ( gemengd gezelschap): € 555,-
4 persoons kamer (familiekamer): € 645,-
3 persoons kamer (familiekamer): € 685.-
2 persoons kamer (stellen): € 750,-
1 persoons kamer: € 850,-
Eigen tent: € 645,-
Eigen caravan / camper: € 670,-
1 of 2 persoons ingerichte tent: € 690,-
1 of 2 persoons ingerichte caravan: € 750,-

Prijzen zijn p.p. all in, dus inclusief cursus, 7 overnachting, maaltijden, fruit, thee, en de avondactiviteiten.

Benieuwd naar onze kortingen in 2017? Lees hier meer.


Video impressie

Klik hier voor een video impressie van de lokatie Le moulin waar de cursus gegeven wordt.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor deze cursus.