TerugCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTe-mail sturenvCal/iCal
Datums:
20.08 - 27.08.2017
Prijs vanaf:
€ 525,-
Locatie:
Le Moulin
Adres:
Moulin d'Orsenne, 36190 Orsenne, Frankrijk
Contactpersoon:
Patricia Benjamins,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webpagina:
http://www.sadhaka.nl
Telefoon:
++33 (0)980762430

tekst-cursus-rijpevrouw

 

Beleef je volle vrouw ZIJN!

De rijpe vrouw is een wijze vrouw, haar schoonheid heeft niets van doen met uiterlijkheden. In deze cursus gaan we op zoek naar de mogelijkheden en kwaliteiten van rijper worden. Het ontdekken en inzetten van ervaring en wijsheid. Het hervinden van passie, het prikkelen van nieuwsgierigheid en het beleven van je volle vrouw ZIJN! Terug in je lichaam komen, her-ontdekken, speels worden, vriendelijk, open en wijs..

Vrouwen horen samen te komen om elkaar te inspireren en van elkaar te leren, dat is al eeuwenlang in tradities verzegeld.
In deze cursus hebben we aandacht voor de mooie kanten maar ook moeilijkheden van de rijper wordende vrouw. Er gebeurt en verandert niet alleen veel in het lichaam maar vaak ook het dagelijks leven van vrouwen vanaf 45. Als er kinderen zijn dan vliegen die langzaam maar zeker uit. Maar ook als er geen kinderen zijn dat is dit een levensfase waarbij je het gevoel kan hebben dat je op een kruispunt staat.
Ook het lichaam van vrouwen maakt enorme veranderingen door. Men denkt onterecht dat vrouwen in de overgang komen op moment dat de menstruatie stopt. Maar dat is het moment dat de het grootste deel van de overgang zich al voltrokken heeft. Een overgang kan wel zo’n 10 jaar in beslag nemen.
Niet alle vrouwen hebben er last van maar er zijn veel klachten zoals stemmingswisselingen, depressie, onrust, emotionele immobiliteit, fysieke klachten, vermoeidheid etc. die niet gekoppeld worden aan de veranderingen in de hormoonhuishouding en dus misschien wel onnodig behandelt worden met medicatie.

We gaan met humor en plezier aan de slag door te leren van elkaar, themagericht te werken met educatie, schrijf of tekenopdrachten, yoga, dans, meditatie, buiten zijn, metaforen, energiewerk, rituelen en alles waardoor je vrouw ZIJN geïnspireerd mag raken op een aardse en toch ook spirituele wijze…!!
Door dit te doen in een groep met gelijkgestemde vrouwen kunnen we putten uit veel ervaring, elkaar stimuleren en op een geweldige manier leren.
Kortom een geweldige creatieve manier om jezelf in het licht te zetten! Alle draait even helemaal om de WIJZE VROUW IN JOU.
In de prachtige en liefdevolle omgeving van Sadhaka is alles verzorgd, waar je voor niemand hoeft te zorgen…behalve lief zijn voor jezelf!
OMDAT JE HET WAARD BENT!

 

tekst-cursus-rijpevrouw4 tekst-cursus-rijpevrouw2a


Dagindeling

08.45 - 09.15 uur zonnegroet
10.00 - 12.30 uur Cursus De wijze vrouw in jou (6 ochtenden)
14.30 - 17.00 uur Cursus De wijze vrouw in jou( 5 middagen)
21.00 - 22.00 uur avondactiviteit

Voor wie is de cursus De wijze vrouw in jou?

Voor vrouwen rond de 45 en ouder…, die het overgangsproces zowel biologisch, psychologisch alsook emotioneel willen zien als een mogelijkheid, als een verrijking in plaats van enkel als een onbegrepen last. Hier is je uitdaging!

Enkele reacties van deelnemers die de cursus hebben gevolgd

Monique is een enthousiaste en energieke persoonlijkheid, die er voor zorgt dat je met plezier aan jezelf werkt. Ze ondersteunt haar sessies met theorie en creëert alle ruimte voor persoonlijke creativiteit, zowel tijdens de lessen als daarbuiten. Anne-Claire

Vanaf het eerste moment zorgde Monique voor een veilig gevoel binnen de groep. Ze zorgde voor een fijne leeromgeving door sturing te geven maar ook genoeg ruimte te bieden om ervaringen te delen met de groepsgenoten. De praktische voorbeelden die ze gebruikte zet ik nog steeds in bij mensen die ik nu mag begeleiden. Ik ben zeker benieuwd naar haar volgende cursussen vanwege haar bevlogenheid en puurheid. Chantal

Een cursus, of gewoon bij Monique zijn is een avontuur, een ervaring, een warm bad, thuiskomen. Alles kan en alles mag. Of er nu 2, 10 of 20 personen rondrennen, alles gebeurt in grote en warme hartelijkheid, in openheid, in mogen zijn wie je bent. Monique heeft een groot hart, open in haar weg naar, het onderweg zijn. Met haar voelsprieten, sterke intuïtie en met behulp van de natuur om haar heen weet ze steeds weer tot de kern te komen. Sterke, krachtige vrouw. Edit

tekst-cursus-rijpevrouw3


Docent

De cursus De wijzen vrouw in jou wordt gegeven door Monique Schepers, lichaam en ervaringsgericht therapeute, yoga en meditatie docente, Equi coach en levensgenieter.
Om naar de website van Monique te gaan: www.zijnscentrum.nl
Voor meer inhoudelijke informatie over de cursus kun je Monique direct mailen: info@zijnscentrum.nl


Prijzen

6 persoons kamer ( gemengd gezelschap): € 525,-
4 persoons kamer (familiekamer): € 615,-
3 persoons kamer (familiekamer): € 655.-
2 persoons kamer (stellen): € 720,-
1 persoons kamer: € 820,-
Eigen tent: € 615,-
Eigen caravan / camper: € 640,-
1 of 2 persoons ingerichte tent: € 660,-
1 of 2 persoons ingerichte caravan: € 720,-

Prijzen zijn p.p. all in, dus inclusief cursus, 7 overnachting, maaltijden, drankjes bij de maaltijden, fruit, koffie en thee, en de avondactiviteiten. Alcoholische dranken tegen kleine vergoeding. Excl. materiaalkosten creatief.

Benieuwd naar onze kortingen in 2017? Lees hier meer.


Video impressie

Klik hier voor een video impressie van de lokatie.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor deze cursus.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable { mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400; }