Samen maken we de wereld mooier

Twee belangrijke peilers van Sadhaka sinds haar bestaan ruim 10 jaar geleden is betaalbaarheid en ‘samen Zijn’. Helaas kan ondanks onze lage prijzen niet iedereen zich een weekje Sadhaka permitteren. Ken jij iemand die het verdient in het zonnetje gezet te worden? Iemand die al jaren niet op vakantie kan maar die je het zo toewenst om er eens helemaal tussenuit te gaan? Stuur ons een mail met een korte beschrijving van de persoon die je graag met je meeneemt naar Sadhaka in Frankrijk, waarom je vindt dat hij/zij een gratis Sadhaka vakantie verdient en de we(e)k(en) en cursus van je voorkeur*. Wij kiezen in de eerste week van juni uit de inzendingen 5 mensen uit die we in 2017 een gratis Sadhaka vakantie bezorgen**. Help ons onze plek te delen, help mee mensen blij te maken!

* Datum keuze: Alle cursusweken in Frankrijk m.u.v. 22 juli - 20 augustus. Cursus keuze: Combiweken Yoga en Creatief, Kunstweken, Tantra Yoga cursussen.
** Gratis weekverblijf met cursusdeelname op Le Moulin met overnachtingen op beschikbare accommodatie (met wensen m.b.t. de accommodatie wordt waar mogelijk rekening gehouden).
Inclusief alle maaltijden, koffie, thee, fruit en de drankjes geserveerd op het buffet.
Exclusief creatieve materialen.
Exclusief reiskosten.

Feest actie: meer dan 10 jaar Sadhaka!

Sadhaka bestaat ruim 10 jaar en dat vieren we!!! Wij zijn blij met het enorme aantal terugkomers bij Sadhaka. Trouwe Sadhaka gangers willen we daarom ook dit jaar weer extra in het zonnetje zetten met leuke tientjes-kortingen.
~Bij je volgende vakantie bij Sadhaka ontvang je voor elk eerder geweest jaar 10 euro korting! Kom je dus voor het 4e jaar als cursist of vrijwilliger bij Sadhaka in Frankrijk, dan ontvang je dus 30 euro korting op de cursusprijs*.
~Kom je voor een 2e, 3e, 4e,… keer bij Sadhaka in Frankrijk? Breng een nieuwe gast mee naar je vakantieweek bij Sadhaka en krijg zelf 50 euro korting op je cursusweekprijs.

Kortom: we zien je heeeeel graag terug bij Sadhaka!

*uitsluitend geldig voor een Combiweek Yoga en Creatief, Tantra Yoga cursus en Kunstweek.

tekst-gastenboek2015-ontdek-big54life