Op zoek naar een inspirerende vakantie dit jaar? Met een gevarieerd programma, lekker en gezond eten, rust, natuur en tijd voor bezinning?

We heten je graag van harte welkom bij Sadhaka, Creatieve en Yoga cursussen. Sinds 2005 toonaangevend op het gebied van nederlandstalige yoga en creatieve vakanties in Frankrijk.

In de zomer bieden wij 6 weken aaneengesloten een gevarieerd cursusprogramma op onze schitterende plek Le Moulin. De lokatie ligt in het groene hart van Frankrijk aan een idyllisch zwemwater. Geniet al voor € 590,- all in van een geheel verzorgde vakantie.

Programma

Yoga festival, Tantra festival, anti Burn out vakantie, Kunst weken, Tantra Yoga cursussen, Yoga en mindfulness trainingen, Meditatie retraites, Glas-in-lood workshops, Shiatsu Massage cursus, Model schilderen,Tantrische massage cursus... en uniek: de Combiweken Yoga en Creatief waarin je kunt mozaïeken, schilderen, beeldhouwen, boetseren, linoleum drukken, sieraden maken, yoga beoefenen, mediteren, en meer... De cursusprijzen zijn all in, dus inclusief cursusgeld, weekverblijf en drie maaltijden per dag!

Via het reisforum kun je samen reizen met andere cursisten. Twee keer zo gezellig en spaart het milieu en je reiskosten.
Ook in Nederland verzorgt Sadhaka diverse activiteiten, zoals de Sadhaka Tantra kennismakingsweekenden.

Wellness

Je kunt deze zomer genieten van diverse heerlijke massages en healings op reservering. En nieuw bij Sadhaka: we hebben een sauna!!!

Centrum voor Persoonlijke groei en BewustZijn

Sadhaka heeft een schitterend Centrum voor Persoonlijke groei en BewustZijn in hartje Frankrijk. Je kunt als vrijwilliger deelnemen aan dit inspirerende groeiproject en helpen achter de schermen tijdens onze Sadhaka cursusweken. Voor je welverdiende vakantie ben je van harte welkom als gast in één van de Sadhaka cursussen op deze adembenemende plek.

Meer dan 10 jaar Sadhaka!

Sadhaka bestaat meer dan 10 jaar en dat vieren we met leuke kortingen.
Lees snel meer...


Sadhaka inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien. Een unieke ervaring waar je nog lang met een glimlach aan terug denkt.

We heten je graag van harte welkom!

Patricia Chandra en Wim