Michelle Tarenskeen is docent in Hatha Yoga, Acro- en Kinderyoga, Pranic Healing, Dans & Beweging. 

Michelle is een ervaren yoga docent en Pranic Healer maar is haar werk carrière begonnen als danser. Gedurende de opleiding tot uitvoerend danser voelde ze de behoefte om wat meer balans te zoeken tussen beweging en ontspanning. Vanwege de enorme prestatiedruk die je vaak tegen komt in het leven van een danser, krijg je al snel te maken met blokkades op zowel fysiek als emotioneel vlak. Tijdens haar dansopleiding ging ze dan ook op zoek naar iets wat meer rust en ontspanning kon geven. In onder andere yoga, meditatie en healing heeft ze dat gevonden! Ze raakte zo enthousiast en geïnspireerd door yoga dat ze na haar dansopleiding besloot om naar India te gaan. Zij heeft inmiddels diverse Yoga docentenopleidingen en langdurige yogatrainingen gevolgd, bijscholing gedaan in Kinder Yoga, partner- en Acro Yoga en de zachtere vorm van yoga: Yin en Yin restorative. Michelle heeft 2 yogascholen in en bij Amsterdam gerund, en reist nu met haar partner, tevens yoga docent en Shiatsu masseur, de wereld over, waar zij samen hun behandelingen en lessen aanbieden.
 

Bezoek Michelles website voor haar volledige cursus- en behandel aanbod in Nederland en Belgie: www.pranaki.com
Voor meer informatie over de cursus kun je Michelle direct mailen: info@pranaki.com

Een cursist  vertelt over Michelle

Michelle is erg bekwaam als docent en voelt zich echt betrokken bij de groep. Zo heb ik het ervaren. Je wilde al je kennis en je ervaringen op ons overbrengen en ons ervan mee laten genieten. Je houding is mooi en professioneel. Hier is veel oefening aan vooraf gegaan. Heaven- Leigh

 Pauline Rooijackers werkt vanuit haar hart, vanuit een liefdevolle houding brengt ze je dansend in aanraking met jezelf. Voorop staat te genieten van de pure (dans)beleving en op een creatieve wijze jezelf te herontdekken, uiting te geven aan je beleving en je fysiek te stimuleren tot activiteit en ontwikkeling.

Met een achtergrond in geneeskunde en een vervolg in de danstherapie heeft Pauline zich op verschillende vlakken ontwikkelt en ontdekte zij in haar leven hoe belangrijk het is om naar je hart te luisteren, te doen wat bij je past en jezelf tegelijkertijd een uitdaging te geven zodat je ruimte hebt om te groeien en te zijn. Zij is actief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en heeft in het verleden gewerkt als coach, en is tot op heden actief als dansdocent in de Braziliaanse Zouk, en geeft zij workshops van dans en compassiemeditaties. Tijdens haar opleiding geneeskunde kreeg zij de wens om mensen in hun totaliteit te zien, aandacht te hebben voor wat er emotioneel, cognitief en fysiek in ze leeft, en om mensen te stimuleren om meer vanuit compassie- en een liefdevolle houding voor zichzelf en anderen te leven. Deze wens, samen met haar passie voor dans bracht haar bij de opleiding Master in Danstherapie aan Codarts. Daarnaast volgde zij cursussen mindful zelfcompassie waarbij je leert open te staan voor je gehele ervaring in het nu, waarin je alles wat er in je leeft toelaat, en dit de ruimte krijgt om geleefd te worden, in een liefdevolle bedding. Vervolgens is zij mindful zelfcompassie gaan integreren in haar werk met dans en danstherapie, om de eigenschappen van de mindful zelfcompassie letterlijk in het lichaam te brengen.


Samen organiseren Michelle en Pauline deze zomer bij Sadhaka de unieke cursus Zelfexpressie in Dans, Yin Yoga & Meditatie. Een combinatie van deze onderdelen met Tantra yoga en creatief in het Sadhaka kunstatelier is ook mogelijk! Kijk hier voor de verschillende opties: Combiweek dans, yoga, tantra en creatiefombiweek dans, yoga, tantra en creatief