18 - 25 augustus 2019

Onderzoek met je partner hoe je je intimiteit kunt vergroten en geef je liefdesleven een boost door oefeningen en posities uit de Tantra en Kama Sutra. Ontdek nieuwe manieren van sensueel contact en bewuste en harmonieuze communicatie. De cursus Tantra meets Kama Sutra is een speels onderzoek naar de oneindige variaties van het liefdespel en een spirituele verdieping van je relatie.

Tantra ontmoet Kama Sutra ontmoet Tantra...

Deze spicy cursus biedt koppels een speelse inwijding in de verschillende facetten van Kama Sutra, de wetenschap der liefde en seksuele eenheid. De kunst van het versieren en verleiden, kussen, strelen, omhelzen en natuurlijk de liefdesposities.
Tantra is een spirituele leer naar eenheid door bevrijding en verbinding.
De Kama Sutra begrijpen vanuit een Tantrisch gezichtspunt helpt ons het spirituele en het goddelijke te ontdekken in het liefdesspel; het transformeren van erotische energie in een verfijnde staat van bewustzijn.

2500 jaar oud en nog steeds actueel. De Kama Sutra is rond 350 v. chr. uit diverse bestaande werken samengebracht door Sri Sri Vatsyayana. "Erotiek is in de eerste plaats een zoeken naar genot. Het doel van de liefdestechnieken is het bereiken van een hoogtepunt... een blik op de goddelijke staat, oneindige verrukking." Tantra biedt ons de spirituele tools om ons van die blik op de goddelijke staat te brengen naar de tijdloze ervaring van eenheid, ecstasy en total bliss.

Klik hier voor meer informatie over Tantra.


Foto's door Greg Clarke (jouw individuele fotosessie met Greg kun je deze zomer op Le Moulin boeken)

De cursus

Tantra en Yoga docent Wim Molinello neemt je met zijn partner Patricia Chandra Benjamins mee op een sensuele reis door de Kama Sutra. Al spelend met de verschillende houdingen uit de Kama Sutra herkennen we Hatha yoga poses die we integreren tot een krachtige work out in een dynamische flow. Stap voor stap worden ademhalings- en energieoefeningen toegevoegd die de ervaring van intimiteit vergroten. Tantrische oefeningen en meditaties waarin we samen dansen, bewegen, ademen, lachen, schreeuwen en ontspannen, zijn gericht op hartsverbinding, transformatie en bewustzijn van het Nu. Aan het eind van de cursusweek heb je met je partner een cyclus van liefdesposities waarin je samen soepel en in harmonie van de ene houding naar de ander kunt overgaan, in een steeds diepere ervaring van verbinding en liefde naar louter Zijn.

Programma
De cursusweek wordt rustig opgebouwd met een verscheidenheid aan oefeningen uit de Kama Sutra en Tantra yoga, waaronder kama Sutra duo yoga workout met liefdesposities, zintuigprikkelende massages, energetische chakra meditaties, contact dance, ademhaling van de geslachtsorganen naar het hart, circulaire ademhaling met je partner.

Enkele reacties van deelnemers die de cursus hebben gevolgd

Met een hart dat overstroomt voel ik me zo vol! Gevuld van liefde en zo geïnspireerd ben ik blij dat ik geen afscheid hoef te nemen. Alleen maar "dag" voor nu. Dag lieve mooie Wim, Chandra. Namasté. Lot

Het was mooi, leerzaam, heftig en heel liefdevol voor mij. De stralende liefdevolle Buddha ogen van Wim bij de Angel-walk! De stralende verwelkomende lach van Chandra! Mooi jullie samen nog puurder mee te maken t.o.v. 2010 (mijn laatste verblijf hier). Mooi jullie beider ervaring in de Tantra te delen. Dank jullie wel en zeker tot de volgende keer. x Josje

Wij hebben een geweldige mooie week bij jullie mogen ervaren. Met het hart op de juiste plek. Jullie beide zijn geweldige lieve warme mensen die de liefde graag met anderen delen. Marga 

Mooie Shiva en Shakti, Bedankt voor het laten zien van de Boeddha in ons allen en in ons. Fijn bij jullie thuis te zijn en jullie gastvrije Moulin. Jos

Dagindeling

Je krijgt per dag ongeveer 5 uur les. De dag begint met een ontbijt in stilte.  Om 10.00 uur en om 15.00 uur is er een lesblok van ongeveer 2,5 uur. Na het diner is er een afwisselend avondprogramma waaronder een Crystal healing meditatie, sauna, een muzikale of een creatieve activiteit (klik om het avondprogramma te bekijken). Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. Aan het einde van de cursusweek is er 's avonds een gezamenlijke afsluiting. De volgende ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis.  
 

Voor wie is deze training?

De cursus is geschikt voor stellen en gelegenheidskoppels. Je hoeft niet al heel veel ervaring binnen de Tantra te hebben, maar wel een open houding t.a.v. naaktheid, speelsheid, seksualiteit, overgave en spiritualiteit. Een stevige basis van vertrouwen in jezelf en in de ander is belangrijk voor de mate van diepte die je kunt bereiken met je partner. Er zijn zowel groepsoefeningen als lesonderdelen die in koppels worden gedaan. Daarbij is er ook de mooie uitdaging om als stel te wisselen van partner... niet noodzakelijk natuurlijk, maar het biedt weer een mooie ervaring.

Belangrijk om te weten

- Er is geen speciale kledingcode. Enkele oefeningen zijn praktisch om naakt uit te voeren. Als naakt zijn voor jou een 'no go' is, is het wellicht beter om eerst deze angst te overwinnen.
- Er vindt tijdens de cursus geen gemeenschap plaats. Bij enkele oefeningen is er intiem contact.
- Docenten Wim en Chandra begeleiden je in deze cursusweek op een stevige basis van ruimte en veiligheid. Sadhaka biedt een laagdrempelige omgeving om je spiritueel te ontplooien en te groeien in bewustzijn.


Kennismakingsweekend in Nederland

Nieuwsgierig geworden, maar vind je het spannend om direct een week in Frankrijk te boeken, of weet je niet zeker of Tantra Yoga iets voor je is? We organiseren jaarlijks een laagdrempelig kennismakingsweekend waarbij je de Tantra Yoga vorm door Wim Molinello en Chandra Benjamins gedoceerd kunt ervaren. Check onze agenda.

Docenten

De cursusweek Tantra meets Kama Sutra in Frankrijk wordt gegeven door Tantra en Yogadocent Wim Molinello samen met zijn levenspartner Chandra Benjamins.

Data

Zondag 18 - 25 augustus 2019
Verleng je Tantra ervaring met het Tantra festival dat gegeven wordt in de week voorafgaand, van 11 - 18 augustus.
Zie ook onze agenda


Prijzen

vroegboekprijs / standaard prijs
6 persoons kamer ( gemengd gezelschap): € 815,- / € 840,-
4 persoons kamer (familiekamer): € 845,- / € 870,-
3 persoons kamer (familiekamer): € 890,- / € 915,-
2 persoons kamer (stellen): € 950,- / € 975,-
1 persoons kamer: € 1050,- / € 1075,-
Eigen tent: € 845,- / € 870,-
Eigen caravan / camper*: € 870,- / € 895,-
1 of 2 persoons ingerichte tent: € 890,- / € 915,-
1 of 2 persoons ingerichte caravan: € 940,- / € 965,-

Prijzen zijn all in p.p. per week , dus inclusief cursus, 7 overnachtingen, maaltijden, drankjes bij de maaltijden, fruit, koffie en thee, en de avondactiviteiten. Alcoholische dranken tegen kleine vergoeding. 

*de vroegboekkorting is geldig tot 31 maart 2019

Benieuwd naar onze kortingen in 2019? Lees hier meer.
Video impressie