TerugCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTe-mail sturenvCal/iCal
Datums:
20.07 - 27.07.2019
Prijs vanaf:
€ 665,-
Locatie:
Le Moulin
Adres:
D72, 36190 Orsennes, Frankrijk
Contactpersoon:
Patricia Chandra Benjamins,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webpagina:
http://www.sadhaka.nl
Telefoon:
++33 (0)254 27 22 37

Woman retreat: Recharge your energy

 

20 - 27 juli 2019

Heb je last van teveel stress?
Ben je een vrouw die niet meer weet hoe alle ballen in de lucht te houden?
Ben je (hoog) gevoelig?
Heb je zin in vakantie maar ben je bang om nog meer overprikkeld te raken?
Heb je een verlangen om vanuit je eigen vrouwelijke kern te leven?
Dan is deze vakantie week iets voor jou!

Een vakantie kan soms extra stress opleveren als je niet helemaal lekker in je vel zit terwijl je vakantie nu juist zo hard nodig hebt! Deze week draait om het thema self care om vanuit daar naar zelfliefde te gaan. Hoe kun je weer voor jezelf gaan zorgen? Wat zijn jouw behoeften en hoe is het gesteld met jouw grenzen? Dit ga je in een veilige setting met gelijkgestemden ervaren. Je zult gaan merken dat je niet de enige bent die vaak ja zegt, zich leeg voelt en niet altijd zin heeft om leuk en onderhoudend te zijn. Wat zal er gebeuren als je dat accepteert en geen energie meer verspilt aan jezelf anders voordoen? Er ontstaat dan weer nieuwe ruimte waarin zich nieuwe mogelijkheden kunnen ontvouwen. Iedereen heeft behoefte aan verbinding en aan contact maken op haar eigen manier. Om in een veilige intieme setting te kunnen ontplooien, zal de groep klein blijven. Er is daarom plek voor 10 vrouwen.
 

tekst-kobie12

Wat kan je verwachten?

Heling vanuit het Sjamanisme. We zijn allemaal opgebouwd uit elementen en hebben die ook weer nodig om in balans te komen. Denk aan wandelen, massage, dans, yoga en creativiteit. Dit programma is speciaal opgebouwd om jou te helpen je balans terug te vinden. Het is daarom aan te raden om alle onderdelen te volgen op jouw manier.
De ochtend start met Recharge Yoga door middel van specifieke yoga die speciaal voor Burn-out ontwikkeld is. In 6 sessies wordt langzaam de weg naar binnen bewandeld waar je je natuurlijke grenzen gaat leren aanvoelen. Dit zal geen pittige yoga zijn maar meer richting mindfulness gaan. Daarna zal er ruimte zijn om te delen, een erg belangrijk onderdeel in dit proces. In de middag is het genieten, ontspannen en aan de slag met onszelf. De oefeningen zullen je steeds dichter bij jouw kern brengen.

De eerste middag is er een van kennismaken en landen, met wie ga jij deze week lief en leed delen?
Eèn middag staat in het teken van de menstruele cyclus om meer in contact met je vrouw-zijn te komen. Er ligt daar een schat aan (verborgen) wijsheid te wachten en wanneer je daar naar leert te luisteren, heb je een belangrijke sleutel voor zelfzorg in handen.
Op de creatieve middag wordt een soulcollage gemaakt. Hiermee wordt duidelijk wat er in jou leeft.
Tenslotte ga je ervaren en onderzoeken wat de natuur en de elementen jouw aan heling kunnen brengen.
In de avonden wordt er een gevarieerd programma aangeboden waar iedereen aan deel kan nemen. Heb je daar genoeg energie voor, goed! Anders kan dit een mooie oefening in grenzen zijn; voel ik me uitgeput maar wil ik toch niets missen? Of ga ik mijn rust nemen?

Voor wie?

Deze retreat is bedoeld voor vrouwen die teveel van zichzelf moeten en weer in contact willen zijn met hun kern om van daaruit verbinding te maken. Deze training is geschikt voor je als je last hebt van stress, (hoog) gevoeligheid of een beginnende of eindigende burn-out hebt. Als je midden in een burn-out zit zou deze vakantie nog een stap te veel voor je kunnen zijn. Neem vrijblijvend contact op met Saarein om te bekijken of deze week geschikt is voor jou.Enkele reacties van deelnemers die de cursus hebben gevolgd

Een bewustwording waar je in korte tijd veel voor jezelf kan halen. WB

Positieve cursus die je aanzet om na te denken over de dingen die er toe doen in je leven. Leuke lesstof, ontspannen oefeningen. Carolien

Sadhaka, wat een fijne plek om ontdekt te hebben! Met m'n tentje bij de olifant, wandelen als start van de dag in de prachtige omgeving. Het plonzen en drijven op een luchtbed in de zwemvijver. En de oefeningen en lessen, de uitdagingen in een fijne groep mensen. Ik ben er wat weemoedig van nu al weer te moeten gaan. Tip van flip: niet wegbergen als een ervaring maar steeds weer opnieuw ervaren :) Yes! Jabine 

Wat een fantastische week heb ik gehad! Het was als een warm bad waarin ik heerlijk kon ontspannen en stukjes van mezelf heb (her) ontdekt. Heel erg bedankt. Liefs Agnes

Fijne, warme, relaxte sfeer. Onthaasten, ontmoeten en ont-moeten. Bedankt, Kitty

Deze week was precies wat ik nu nodig had. Een mooie plek, mooie mensen, mooie ontmoetingen en rust, veel rust en tools om thuis mee verder te kunnen. Dank je wel,
Liefs, Talitha
Cursustijden

08.00 - 08.30 uur Zonnegroet (optioneel)
10.00 - 12.00 uur Recharge Yoga (6 ochtenden)
15.00 - 17.30 uur Recharge programma (5 middagen)
20.30 - 21.30 uur Avondactiviteit (optioneel)


Docent

De Women retreat wordt gegeven door alternatieve psychotherapeut, (Tantrisch) lichaamswerker en yogadocent Saarein Bodewes.
Voor meer inhoudelijke informatie over de cursus kun je Saarein direct mailen: info@serenepraktijken.nl
Bekijk ook Saareins website: www.serenepraktijken.nlHealers

Je kunt een individuele sessie boeken bij de verschillende trainers, masseurs en healers ter ondersteuning van je proces en tot een nog diepere ontspanning te komen. Prijzen en boeking ter plekke.

Data

Zaterdag 20 - 27 juli 2019


Prijzen

Vroegboekprijs* / standaard prijs
6 persoons kamer ( gemengd gezelschap): € 665,- / € 690,-
4 persoons kamer (familiekamer): € 695,- / € 720,-
3 persoons kamer (familiekamer): € 740,- / € 765,-
2 persoons kamer (stellen): € 800,- / € 825,-
1 persoons kamer: € 900,- / € 925,-
Eigen tent: € 695,- / € 720,-
Eigen caravan / camper: € 720,- / € 745,-
1 of 2 persoons ingerichte tent: € 740,- / € 765,-
1 of 2 persoons ingerichte caravan: € 790,- / € 815,-

Prijzen zijn all in p.p. per week, dus inclusief alle workshops, 7 overnachtingen, maaltijden, drankjes bij de maaltijden, fruit, koffie en thee, en de avondactiviteiten. Alcoholische dranken tegen kleine vergoeding. Individuele sessies bij healers en masseurs zijn niet inbegrepen.

*De vroegboekkorting is geldig tot 31 maart 2019

Video impressie

Klik hier voor een video impressie van een cursusweek bij Sadhaka.