TerugCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTe-mail sturenvCal/iCal
Datums:
06.06 - 07.06.2020     
Prijs vanaf:
€ 275,-
Locatie:
Centrum voor Zingeving
Adres:
Brinkweg 2 8315 AA Luttelgeest, Nederland
Contactpersoon:
Patricia Benjamins,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webpagina:
http://www.sadhaka.nl
Telefoon:
++33 (0)980762430

 

6 - 7 juni 2020

Een inwijding in de verschillende facetten van secret sexuality.

In deze Tantrische 2 luik van Johan en Chandra geven zij de geheimen vrij van de seksualiteit van de man en de vrouw. Zie het als een seksuele voorlichting voor volwassenen in theorie en praktijk. Rode oortje van hoe het ook anders kan en van wat je wellicht nog niet wist. Theorie wordt versterkt door praktische oefeningen te denken aan yoni en lingam ceremonie en verdiepende joni en lingam massage gericht op healing en vereniging van de Shiva en Shakti energieën. Zaterdag nemen Johan en Chandra je mee in de mannelijke seksualiteit, en de zondag is de shakti dag met theorie en praktische oefeningen over de vrouwelijke seksualiteit. Beide dagen zijn voor zowel de man als de vrouw een bron van nieuwe en waardevolle informatie, waarvan menig deelnemer in het verleden verbaasd ons als feedback gaf: “Dat we dit nu pas weten, dit moet iedereen ervaren, zo waardevol!”


"Ontdek hoe je je intimiteit kunt vergroten en geef je liefdesleven een boost door Tantrische oefeningen. Een spirituele verdieping van je relatie".

Je kunt deelnemen als koppel / gelegenheidskoppel. Maar ook als single betekent dit weekend een levensveranderende ervaring en ben je daarom zeer welkom. We plaatsen je dan op een aparte lijst. We brengen je vervolgens met iemand anders van deze lijst in contact waarmee je een afspraak kunt maken. Is er na je kennismaking een fijne klik, dan kunnen jullie als gelegenheidskoppel deelnemen.

Klik hier voor meer informatie over Tantra.


Let's talk about..... and experience!! 

Onderwerpen in dit weekend zijn:

- Een nieuwe kijk op seksualiteit en beleving
- Verlengen van het liefdesspel
- De verschillende vrouwelijke orgasmen
- De multi orgastische man
- Verbinding tussen seksualiteit en het hart
- De rol van de man en vrouw op weg naar devine liefdesspel
- Ademhalingsoefeningen
- Energie beheersingsoefeningen
- Eenheidservaring

“In Tantra wordt het orgasme erkend als een blik op de goddelijke staat, oneindige verrukking, en een springplank naar andere staten van bewustzijn. Tantra biedt ons de spirituele tools om ons van die blik op de goddelijke staat te brengen naar de tijdloze ervaring van eenheid, ecstasy en total bliss.”

 

  
Foto's van Greg Clarke 


Het programma

Zaterdag
 09.30 aankomst
 10.00 kennismaking
 10.30 theorieles Shiva - mannelijke seksualiteit
 12.30 lunch
 14.30 praktijk oefeningen, lingam healing, massage
 18.30 warme vegetarische maaltijd
 20.30 secret lingam en joni ceremonie, Tantra tempel

Zondag
 08.00 practice: from breath to bliss 
 09.00 ontbijt
 10.30 theorieles Shakti - vrouwelijke seksualiteit
 12.30 lunch
 14.30 praktijk oefeningen, joni healing, massage
 17.30 vertrekVoor wie is deze training?

Deze 2 luik is geschikt voor stellen en gelegenheidskoppels. Je hoeft niet al heel veel ervaring binnen de Tantra te hebben, maar wel een open houding t.a.v. naaktheid, seksualiteit en spiritualiteit. Twijfel je over deelname? Neem dan contact op met Johan via  email: johan@tantra-atma.nl of bel: 0629064111
Belangrijk om te weten
 

Belangrijk om te weten

- Er is geen speciale kledingcode. Enkele oefeningen zijn praktisch om naakt uit te voeren. Als naakt zijn voor jou een 'no go' is, is het wellicht beter om eerst deze angst te overwinnen.
- Er vindt tijdens de cursus geen gemeenschap plaats. Er is tijdens de massages en healing sessies intiem contact met je eigen (gelegenheids) partner.
- Docenten Johan en Chandra begeleiden je in dit weekend op een stevige basis van ruimte en veiligheid. Zij bieden samen een laagdrempelige omgeving om je spiritueel te ontplooien en te groeien in bewustzijn.

Meenemen

- Loszittende kleding, sarong, massage olie.
- Beddengoed (checken)
- Grote handdoek om op te liggen op het matje en badhanddoek


Kennismakingsweekend in Nederland

Nieuwsgierig geworden, maar vind je het programma van dit weekend een grote stap? We organiseren 10 - 13 april en 21 - 24 mei 2020 een laagdrempelig Tantra kennismakingsweekend waarbij je de Tantra vorm door Johan Raaimakers, Chandra en Wim Molinello gedoceerd kunt ervaren. Lees meer...

Docenten

Het weekend wordt gegeven door Tantra masseur Johan Raaimakers ( www.tantra-atma.nl) en Tantra Therapeut Chandra Nanda Dasi van Sadhaka.

Data

Zaterdag en zondag 6 - 7 juni 2020
Verleng je Tantra ervaring met het Tantra festival of Tantra massage week bij Sadhaka in Frankrijk deze zomer!
Zie ook onze agenda

Lokatie

Het Shiva-shakti weekend vindt plaats in Centrum voor Zingeving in Luttelgeest.  Voor meer informatie over de cursuslokatie, ga naar: www.centrumvoorzingeving.com

Prijzen

Meer persoons kamer: € 275,-
2 persoons kamer: € 295,-
Eigen tent / caravan: € 275,-

Prijzen zijn p.p. 
all in, dus inclusief cursus, 1 overnachting, 2 x lunch, 1 ontbijt en 1 diner.