TerugCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTe-mail sturenvCal/iCal
Datums:
11.07 - 18.07.2020     
Prijs vanaf:
€ 590,-
Locatie:
Le Moulin
Adres:
D72, 36190 Orsennes, Frankrijk
Contactpersoon:
Patricia Chandra Benjamins,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webpagina:
http://www.sadhaka.nl
Telefoon:
++33 (0)254 27 22 37


 

De keuze is enorm deze zomer! De krachten worden daarom nu voor jou gebundeld, en het is aan jou te kiezen uit het beste van wat Sadhaka te bieden heeft!  Een week waarin je creatief bezig kunt zijn, Hatha yoga kunt beoefenen en Tantra yoga lessen kunt volgen. Een breed scala aan combinaties waarbij je via verschillende wegen helemaal tot jezelf komt. 

Keuze

Kies dagelijks je ochtendcursus uit het volgende aanbod: 

- Hatha yoga van docent Wim Molinello, of
- Creatief in het kunstatelier met Chandra Benjamins

Kies dagelijks je middagcursus uit het volgende aanbod: 

- Tantra yoga van docent Wim Molinello, of
- Creatief in het kunstatelier met Chandra Benjamins


Creatief

Express yourself! Creëren is een prachtig proces van uitproberen en experimenteren, het vrijmaken van je creatieve stroom waarbij je jezelf op een nieuwe manier ontdekt. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan kunstdisciplines en ze combineren en afwisselen, net wat bij je past: mozaïeken, beeldhouwen, tekenen, schilderen, aquarelleren, glas-in-lood maken, linodrukken, sieraden maken en boetseren.

tekst-kunst2014-2  
 

Hatha Yoga

De hatha yogalessen gegeven door yogadocent Wim Molinello zijn verfrissend speels, pittig, humorvol en dynamischJe komt uit je hoofd weer in je lijf. Raja Yoga docent Wim Molinello leert je niet te kijken naar je buurman, of een leraar te volgen, maar te voelen. Leer luisteren naar je eigen lichaam en liefdevol zijn naar jezelf toe. Je bent zelf de creator van je eigen universum. Hij geeft je de regie terug over je lichaam, acties en reacties. Je wordt zelf verantwoordelijk voor je leven. Wat een stap! Wat een transformatie. Hoe waardevol!

Wim biedt een variatie aan Zen meditaties waarmee zijn yogalessen in rust worden afgesloten.


tekst-yoga2015-5 tekst-yoga2015-2 

Tantra Yoga

Kom uit je hoofd in je hart en voel: dit ben ik
Vind jezelf dansend en lachend het leven vieren in Sadhaka's prachtige yoga ruimte. De Tantra yogalessen gegeven door yogadocent Wim Molinello leren je op een ontspannen en speelse wijze zelf je grenzen te ervaren naar totale vrijheid en laten je thuiskomen in jezelf.

Bij de warming up met bewegingsexpressie op muziek kom je vrij in je lichaam en gaat de energie stromen (zoals Osho zei "Gooi alle gekte eruit ").
Elke les is anders, met contactoefeningen, actieve meditaties en energetische massage oefeningen, waarbij hart-tot-hart verbindingen centraal staan. Ze zijn gericht op spirituele groei. Je wordt uitgenodigd je op fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel niveau te openen en verder te ontplooien en te groeien in bewustzijn. 


Enkele reacties van deelnemers die de cursus hebben gevolgd

Dit is zonder twijfel het mooiste geschenk dat ik ooit aan mezelf deed. Dank voor de talrijke tips, zowel in yoga/meditatie als in creatief. Ik neem ze mee en draag deze week in mijn hart. Delphine

Ik heb genoten van de creatieve en yogalessen, het eten, de medecursisten en de vrijwilligers. Jullie zijn geweldige hartelijke mensen en wat stralen jullie enthousiasme, passie en warmte uit. Fijn dat we met jullie mogen genieten van dit paradijselijk stukje Frankrijk. Cindy

Ik vond hier totale rust en ontspanning! Het was hier prachtig om te verblijven in dit warme en liefdevolle domein van Le Moulin. Ik heb veel bijgeleerd op beide vlakken zowel yoga als crea. Laura

Voor de eerste keer beeldhouwen en de fijne yoga hebben het een superweek gemaakt. Ook de locatie, het eten en alle fijne mensen maken dat ik altijd met een glimlach terug zal denken aan Sadhaka :) Hilde

Voor wie

Je hebt geen ervaring nodig op creatief-, tantra- of yogagebied. Voor de yoga ben je in het bezit van een redelijke basisconditie en de wil om energie te stoppen in je spirituele groei. Je hoeft niet lenig te zijn, dat word je vanzelf.

  


Weekprogramma

Je arriveert in de loop van de namiddag waar ruimte is om in een ongedwongen sfeer met elkaar kennis te maken. Na het diner vindt de introductie plaats van de cursus dat wordt afgesloten met een namenspel. De eerste cursusdag is er één van opstarten. Er worden instructies gegeven over de diverse kunstdisciplines en je krijgt je eerste yoga en of Tantra les. Na de kennismakingsdag beginnen we dagelijks om 8.45 uur met de zonnegroet op de bergweide. Tot 10 uur is er stilte. De ochtend wordt zo een waardevol moment van de dag, om ontspannen wakker te worden en in alle rust bij jezelf te komen. Cursisten die de creatieve cursus kiezen kunnen buiten de cursusuren zelfstandig beeldend doorwerken in het kunstatelier. Met een Tibetaanse klankschaalmeditatie, zang rond het kampvuur, sauna en/of een creatieve activiteit worden de dagen beëindigd (klik om het avondprogramma en massage-aanbod en wellness-aanbod te bekijken). Je bent tot niets verplicht en vrij om activiteiten over te slaan. Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. Aan het einde van de cursusweek is er 's avonds een gezamenlijke afsluiting met o.a. een expositie van het gemaakte beeldende werk en lekker swingen in de dojo. De volgende ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis (of blijft nog een week).

08.45 - 09.15 uur zonnegroet (optioneel)
10.00 - 12.30 uur Hatha yoga les en creatief in het atelier (6 ochtenden)
15.00 - 17.30 uur Tantra Yoga les en creatief in het atelier ( 5 middagen)
21.00 - 22.00 uur avondactiviteit (optioneel)

 

Docenten

De Combiweek Yoga, creatief en Tantra wordt gegeven door yogadocent en Tantra facilitator Wim Molinello en beeldend docent Chandra Patricia Benjamins.

  

Data

Zaterdag 11 - 18 juli, zondag 2 - 9 augustus en 16 - 23 augustus 2020


Prijzen

Accommodatie

 
 6 persoons kamer ( gemengd gezelschap): € 590,- 
 3 persoons kamer (familiekamer): € 685,- 
 2 persoons kamer (stellen):  € 745,- -
 1 persoons kamer:  € 845,-
 Eigen tent:  € 640,- 
 Eigen caravan / camper*:  € 665,- 
1 of 2 persoons ingerichte tent: € 665,- 
1 of 2 persoons ingerichte caravan: € 715,- 

Prijzen zijn all in p.p. per week, dus inclusief cursus, 7 overnachtingen, maaltijden, drankjes bij de maaltijden, fruit, koffie en thee, en de avondactiviteiten. Alcoholische dranken tegen kleine vergoeding. Excl. materiaalkosten creatief.

Benieuwd naar onze kortingen in 2020? Lees hier meer.

Kijk bij prijzen voor een overzicht van de creatieve materiaalkosten.
Voorbeelden

Klik hier voor een video impressie van een Combiweek bij Sadhaka
Bekijk in het foto-album kunstwerken die al in de creatieve cursussen gemaakt zijn!