Verwen jezelf met een massage of healing tijdens je verblijf op Le Moulin in Frankrijk, of leer masseren in één van onze massage cursussen.

 tekst-massage-molen3  

Heerlijk ontspannen

Het is jouw beurt om te ontspannen! Laat je verwennen door vakkundige handen tijdens je verblijf deze zomer op Le Moulin.

 

Pranic Shiatsu Behandeling

 

Deze behandeling bestaat uit Pranic healing en Shiatsu en duurt 90 of 60 minuten.

Een unieke combinatie omdat beide docenten hun kennis vanuit India en Japan hebben samengevoegd wat tot zeer positieve resultaten heeft geleid. 

De behandeling wordt aangepast op wat voor jou nodig is; We beginnen met een diagnose via polsanalyse en het ‘scannen’ van het energielichaam om eventuele blokkades vast te stellen. Zo kan een totaal diagnose worden vastgesteld zodat we heel nauwkeurig kunnen werken op jouw klachten. Soms starten we met Shiatsu, soms met Pranic Healing.

Shiatsu is een vorm van Japanse drukpuntmassage. Via stabiele en subtiele druk met de handen wordt prana in de nadi’s of meridianen gestimuleerd en wordt getracht blokkades weg te nemen om de energiestroom te herstellen.
De kanalen worden als het ware gereinigd waardoor het toevoegen van prana via Pranic Healing sneller en effectiever werkt.

Pranic staat voor prana (levensenergie). Deze therapie is een subtiele vorm van healing waarbij het fysieke lichaam niet wordt aangeraakt en alleen wordt gewerkt op blokkades in het energielichaam (ook wel aura genoemd) die worden opgeheven en vervolgens wordt er nieuwe energie toegevoegd waardoor het lichaam wordt gereinigd en revitaliseert. We werken op zowel fysieke, emotionele als mentale klachten.

 

Door wie: Chris Knibbe en Michelle Tarenskeen

 

Tibetaanse Tantra massageDeze stevige en krachtige massage duurt 90 minuten. 120 minuten is ook mogelijk.

Ervaar wat de kracht van prana is! 
De Tibetaanse Tantra massage is gericht op het brengen van balans in het energetisch lichaam. Door het activeren van prana (levensenergie) met verschillende stevige massage technieken kunnen deze vrij worden gemaakt van blokkades met als gevolg dat energiebanen, chakra’s en meridianen in balans komen. Omdat Prana een neutrale energie is kunnen we dat ook als dusdanig ervaren. De massage heeft een duurzame uitwerking op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam en brengen de nodige rust en balans om alles wat we doen bewuster te ervaren. 

Door wie: Johan Raaimakers , www.tantra-atma.nl

 

Crystal healing meditation en klankschaal meditaties

tekst-avond-klankmeditatie2 tekst-avond-klankmeditatie3

Groepsessies van een uur

In deze avondmeditaties hoef jij eigenlijk niets te doen behalve aanwezig zijn in het hier en nu. De meer dan 40 kristallen en rozekwarts edelstenen channelen en versterken positieve en helende energie. Door je te omgeven in een bubbel van in balans zijnde energie en liefde gaat jou eigen energetisch lichaam vanzelf meer in balans mee resoneren. Een ontspannen samenZijn waarbij je wordt uitgenodigd in een diepe meditatieve sfeer te komen, waarbij lichaam en geest volledig tot rust komen. 

Een klankconcert is een bijzondere ervaring, gebaseerd op de helende werking van klank en haar trilling. De subtiele energie van de Tibetaanse klankschalen hebben een sterke uitwerking op lichaam en geest. Ze werken door tot op celniveau, hebben invloed op het energieveld waarmee wij omringd zijn en heffen blokkades op, of brengen die opnieuw in balans.

Wanneer: avondactiviteit, eens per week tijdens de cursusweken op Le Moulin
Prijs: gratis
Inschrijving niet nodig
 

 

Nieuw! Sauna

 

Sadhaka heeft vanaf zomer 2016 een prachtige sauna die ruimte biedt aan acht personen. De saunakachel is op hout gestookt en heeft een temperatuur van gemiddeld tussen de 60 en 80 graden. Na een sauna rondje is het heerlijk afkoelen in de natuurlijke zwemvijver en bijkomen bij het kampvuur, tot de volgende ronde! Er worden twee sauna avonden per cursusweek georganiseerd, maar op verzoek vanaf vijf personen kan de sauna vaker aan.

 

Reserveren

Reserveren van een individuele behandeling is mogelijk bij de boeking van de cursus of ter plekke.